U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouw assistentiewoningen

2024 Residentie Reyselbergh

Royaal wonen en kwalitatieve zorg als u dat wenst.
2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000

HET PROJECT

Dankzij de succesvolle uitverkoop van FASE 1 in de bouw van Residenties Reyselbergh bieden wij u hierbij graag de start van verkoop van de laatste laatste kavels aan.

“Royaal wonen en Kwalitatieve zorg als u dat wenst".  Residenties Reyselbergh zijn geen doorsnee appartementen, maar een architecturaal hoogstaande ontwikkeling, vormgegeven in 6 kleinschalige woonentiteiten, verbonden via groendaken en steegwerking met zicht op de Wingevallei.

Dit project omvat 3 type woningen met bewoonbare oppervlaktes tussen 82 m2 en 91 m2.  Alle types hebben 2 slaapkamers en 1 of 2 terrassen van minstens 12 m2.

Deze appartementen bestaan uit een badkamer met inloopdouche, een extra gastentoilet, een lichtrijke leef- en eetruimte en een kwalitatieve keuken mét kookeiland met 5 hoogwaardige toestellen van Siemens of Miele naargelang uw wens. Iedere eigenaar koopt ook bijkomend een ruime berging van ±4 m2 en een eigen grote autostaanplaats.
 

2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000

DE OPLEVERING


De volledige ontwikkeling wordt instapklaar én schilderklaar opgeleverd. U geniet zowel interieur als exterieur van een afwerking op het hoogste niveau, in een groene omgeving met toparchitectuur.
Door de inrichting en dito erkenning als zorgflat (diensten geleverd door het gerenommeerde Woonzorgcentrum Dommelhof) geniet u bij aankoop van het voordelige gunsttarief van 12% BTW (zelfs maar 6% BTW als u aan de voorwaarden voldoet) én bent u jaarlijks vrijgesteld van Onroerende Voorheffing. Twee voordelen die u enkel bij dit type appartement geniet, omdat het erkende assistentiewoningen zijn.

2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000
2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000

DE OMGEVING

Residenties Reyselbergh bevindt zich op het kruispunt van het Hageland : u heeft perfecte aansluiting met Leuven, Tienen, Diest en Aarschot vanuit het vlakbij gelegen "Gouden Kruispunt".

Er is een bushalte voor de deur en u bevindt zich op wandelafstand van een dagbladhandel , een apotheek , bankkantoren en de Winge Golf & Country Club. 

Bent u ook overtuigd van deze perfecte combinatie van wonen, zorg en ligging ? Bel dan meteen 016 60 3000 voor meer informatie en voor een afspraak, de koffie staat klaar.

31
Units
29 %
Verkocht
2
Slaapkamers
31
Garages
13
Tuinen
31
Terrassen
82 m²
Min. opp.
91 m²
Max. opp.
2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000

Nieuwbouw assistentiewoningen

2024 Residentie Reyselbergh

Ruime 2- slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
2024 Residentie Reyselbergh - Immo 3000